Big Dreams

Big Dreams Go Sans

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Fran Pinel

Abstract català:

Big Dreams, cerca el vincle cordial d’un mateix amb el seu passat, busca la sintetització d’emocions, sentiments i idees meditatives d’una vida en una peça audiovisual d’autor i documental. Neix de l’afany d’analitzar la necessitat pròpia de fixar-me en la infància de manera melancòlica per causa d’un present tèrbol i confós. És un projecte que sorgeix d’experiències personals, les quals a partir de ser racionalitzades i posades en dubte, construeixen un discurs ferm i homogeni convenient per l’estat mental descurat amb el qual em trobo, que a posteriori esdevindrà en un curtmetratge íntim que comprengui les problemàtiques exposades de manera personal, però objectiva. 

Abstract espanyol:

Big Dreams, busca el vínculo cordial de uno mismo con su pasado, investiga la sintetización de emociones, sentimientos e ideas meditativas de una vida en una pieza audiovisual de autor y documental. Nace del afán de analizar la necesidad propia de fijarme en la infancia de forma melancólica por causa de un presente turbio y confuso. Es un proyecto que surge de experiencias personales, que a partir de ser racionalizadas y puestas en duda, construyen un discurso firme y homogéneo, conveniente para el estado mental descuidado con el que me encuentro, que a posteriori se convertirá en un cortometraje íntimo que comprenda las problemáticas expuestas de forma personal, pero objetiva.

Abstract anglès

Big Dreams, seeks the welcoming and warm link of oneself with his past, a study that searches to synthesize emotions, feelings and deep thoughts in an experimental audiovisual work and documentary. It was born from the desire to examine my need of looking back at my childhood with nostalgia, because the present time is confusing and my mind is clouded. The project takes place in the process of analysing and putting in doubt my personal experiences, which later they will blend and become an intimate short film that understands the exposed matters, in a personal but impartial way.

Memòria del projecte

Download Sans_Go_MemoriaTFG.pdf

https://baued-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/go_sans_student_bau_cat/EZXYvxShm9hMlM-gyHi1RkUByn6iIRC3wZPvVhd7Y7KdUA?e=Ml5M9Z

Video del projecte

Big Dreams Big Dreams Big Dreams Big Dreams