Groc

Groc Mar Gispert Dalmau

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Cecília Górriz

Abstract català:

“Groc” em condueix a investigar i experimentar sobre les relacions entre persones a l’espai públic o privat, en aquest cas centrant-me en la manera que tenim de relacionar-nos en un restaurant i intenta generar nous horitzons i possibilitats per a aquestes a partir de la investigació i la reflexió, qüestionant la individualització, l’aïllament, el camí a què se’ns empeny socialment.

 

Amb la intenció de dinamitzar les interaccions entre persones dins d’un restaurant i que, d’alguna manera, aquestes interaccions siguin positives per a ambdues parts el que plantejo és una aplicació vinculada al restaurant on quan fas una reserva la fas amb persones desconegudes obrint pas que aquestes puguin generar un impacte positiu.

 

Groc és una nova esperança d’amor.

Abstract espanyol:

“Groc” me conduce a investigar y experimentar acerca de las relaciones entre personas en el espacio público o privado, en este caso centrándome en la manera que tenemos de relacionarnos en un restaurante e intenta generar nuevos horizontes y posibilidades para estas a partir de la investigación y la reflexión, cuestionando la individualización, el aislamiento, el camino al que se nos empuja socialmente. 

 

Con la intención de dinamizar las interacciones entre personas dentro de un restaurante y que, de alguna manera, estas interacciones sean positivas para ambas partes lo que planteo es una aplicación vinculada al restaurante en la cual cuando haces una reserva la haces con personas desconocidas abriendo paso a que estas puedan generar un impacto positivo.

 

“Groc” es una nueva esperanza de amor. 

 

 

 

Palabras clave: aplicación, interacción, restaurante, impacto positivo.

 

Abstract anglès

“Groc” leads me to investigate and experiment with the relationships between people in the public or private space, in this case focusing on the way we have to relate to each other in a restaurant and tries to generate new horizons and possibilities for them from the investigation. and reflection, questioning individualization, isolation, the path to which we are pushed socially.

 

 

With the intention of boosting interactions between people within a restaurant and that, in some way, these interactions are positive for both parties, what I propose is an application linked to the restaurant in which when you make a reservation you make it with unknown people making way so that they can generate a positive impact.

 

“Groc” is a new hope of love.

https://baued-my.sharepoint.com/personal/mar_gispert_student_bau_cat/_layouts/15/onedrive.aspx?id=%2Fpersonal%2Fmar%5Fgispert%5Fstudent%5Fbau%5Fcat%2FDocuments%2FGispertMar%5FMemoria%5FGroc%2Epdf&parent=%2Fpersonal%2Fmar%5Fgispert%5Fstudent%5Fbau%5Fcat%2FDocuments

Video del projecte

Groc