Itineraris fragmentats [paisatge audiovisual dissociat]

Itineraris fragmentats [paisatge audiovisual dissociat] Mercè Lledós

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Mireia Feliu

Abstract català:

Reconstruïm la nostra memòria, des de l’oblit i la percepció del present.

 

Escoltar un espai, per submergir-nos en ell i treballar el significat del que vol explicar. Ens submergim en un procés de reconstrucció d’una memòria ambulant que pretén reconciliar-se amb el present, actualitzant i recomposant els records d’un lloc que existeix però que ja no és.

 

A partir d’un relat fragmentari d’anada i tornada, aquest projecte navega a través de diferents metodologies per poder formalitzar una instal·lació audiovisual, que vincula la sensibilitat emocional de la percepció d’un espai a través del so i el record, amb la creació d’una atmosfera artificial i generativa. L’objectiu és crear un espai en blanc on un petit fragment de la pròpia percepció i subjectivitat, obri la possibilitat de crear una experiència audiovisual al·liena i dissociada.

 

Abstract espanyol:

Reconstruimos nuestra memoria, desde el olvido y la percepción del presente.

 

Escuchar un espacio, para sumergirnos en él y trabajar el significado de lo que quiere contar. Nos sumergimos en un proceso de reconstrucción de una memoria ambulante que pretende reconciliarse con el presente, actualizando y recomponiendo los recuerdos de un sitio que existe pero que ya no es.

 

A partir de un relato fragmentario de ida y vuelta, este proyecto navega a través de diferentes metodologías para poder formalizar una instalación audiovisual, que vincula la sensibilidad emocional de la percepción de un espacio a través del sonido y el recuerdo, con la creación de una atmósfera artificial y generativa. El objetivo es crear un espacio en blanco donde un pequeño fragmento de la propia percepción y subjetividad, abra la posibilidad de crear una experiencia audiovisual ajena y disociada.

 

Abstract anglès

We reconstruct our memory, from the oblivion and the perception of the present.

 

Listening to a space, to immerse ourselves in it and work on the meaning of what it wants to tell. We immerse ourselves in a process of reconstruction of an itinerant memory that seeks to reconcile with the present, updating and recomposing the memories of a place that exists but is no longer.

 

From a fragmentary story of back and forth, this project navigates through different methodologies in order to formalize an audiovisual installation, which links the emotional sensitivity of the perception of a space through sound and memory, with the creation of an artificial and generative atmosphere. The objective is to create a blank space where a small fragment of one's own perception and subjectivity opens the possibility of creating an alien and dissociated audiovisual experience.

 

Itineraris fragmentats [paisatge audiovisual dissociat] Itineraris fragmentats [paisatge audiovisual dissociat] Itineraris fragmentats [paisatge audiovisual dissociat] Itineraris fragmentats [paisatge audiovisual dissociat]