hilum

hilum Marina Martinez Marin

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tutor / Tutora:

Pierino Dal Pozzo

Abstract català:

Hilum neix de la preocupació latent per la incapacitat del subjecte humà contemporani d'abordar una comunicació espiritual fluida amb el no-humà. La intenció del projecte és trobar vies pràctiques amb les quals abordar un diàleg amb la banalització i desvinculació soferta en el context contemporani occidental. A través de la reflexió teòrica i l'experimentació creativa, el projecte posa en relació conceptes com a espai sagrat, ritual o medium amb la instal·lació, el site-specific i les narratives del material.

 

Abstract espanyol:

Hilum nace de a la preocupación latente por la incapacidad del sujeto humano contemporáneo de abordar una comunicación espiritual fluida con lo no-humano. La intención del proyecto es encontrar vías prácticas con las que abordar un diálogo con la banalización y desvinculación sufrida en el contexto contemporáneo occidental. A través de la reflexión teórica y la experimentación creativa, el proyecto pone en relación conceptos como espacio sagrado, ritual o médium con la instalación, el site-specific y las narrativas de lo material.

 

Abstract anglès

Hilum is born out of the latent concern for the inability of the contemporary human subject to approach a fluid spiritual communication with the non-human. The intention of the project is to find practical ways to approach a dialogue with the banalization and disengagement suffered in the contemporary western context. Through theoretical reflection and creative experimentation, the project relates concepts such as sacred space, ritual or medium with installation, site-specific and material narratives.

 

hilum hilum hilum hilum hilum